Hakeminen kesätyöntekijäksi

Työtehtävät

 

Kesätyöntekijöiden työtehtävät ovat asiakaspalvelutehtäviä ja sisältävät Pähkinähoito Oy:n ulkoaluehuollon piirissä olevien asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöjen ulko-, piha- ja nurmialueiden hoitoa sekä muita, nuorille työntekijöille soveltuvia työtehtäviä. Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat työnsä toukokuussa. Työntekijätarpeemme jatkuu syyskuun lopulle. Pyrimme valitsemaan osan hakijoista aiempien vuosien ”konkareista”.  Kausityössä työviikko sisältää kolmekymmentä (30) työtuntia. Poikkeustapauksissa, tai pahimpaan ruuhka-aikaan saatamme pyytää vapaaehtoisia töihin myös muina aikoina:

Maanantaina 07:30 – 16:00
Tiistaina 07:30 – 16:00
Keskiviikkona 07:30 – 16:00
Torstaina 07:30 – 14:00
Perjantai vapaa

 

Muut työnhakuun vaikuttavat seikat

Työsuojeluun liittyvien määräysten vuoksi sinun tulee olla täyttänyt 16 vuotta ennen työsuhteen alkamispäivää.

Edellytämme, että kerrot ennalta tiedossasi olevista poissaoloista jo hakemuksessasi, etkä vasta ollessasi töissä kesken kiivainta työrupeamaa. Opiskelusta tms. esteestä aiheutuva lyhyt poissaolo kesällä ei ole este työnsaannille. Tulet kuitenkin vastuulliseen, lakien ja asetusten määrittelemään työsuhteeseen. Työsuhteen sopimusvelvoitteet koskevat molempia osapuolia yhtäläisesti.

 

Hakeminen kesätöihin

Kesätöiden haku on avoinna 1.2. – 8.3.2024 välisenä aikana.  Määräajan päättymisen jälkeen emme ota hakemuksia vastaan. Mahdollisesta hakuajan jatkosta ilmoitetaan kotisivuillamme www.pahkinahoito.fi (erikseen.)

Hakiessasi kesätöihin, ole ystävällinen ja toimi seuraavasti:

  1. täytä oheisen kausityöhakemuslomakkeen kohdat täydellisesti (myös osoitetiedot postinumeroineen ja postitoimipaikkoineen).  Kirjoita selkeästi. Emme tarvitse ansioluetteloa, kuvia tms. lisätietoja.
  2. mainitse lisätiedoissa ennalta tiedoissasi olevat poissaolot tulevan työsuhteen aikana
  3. saat ensimmäisen vastauksen viestiisi muutaman päivän sisällä, kuitenkin heti, kun hakemuksesi on luettu ja käsitelty

 

Voit tietysti myös tuoda hakemuslomakkeen täytettynä Pähkinähoidon asiakaspalveluun ”Ärrävaaraan”, Koivuvaarankuja 2:een. Viimeinen palautuspäivä on 8.3.2024. 

 

Toimistomme aukioloajat ovat:
ma 8.00-17.00
ti-to 8.00-15.30
Pe 8.00-14.00

 

Valintatuloksen ilmoitamme kaikille hakijoille mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä, kuitenkin viimeistään 22.3.2022 mennessä. Jos sinut valitaan kesätöihin, mutta saatkin töitä muualta, ole ystävällinen ja ilmoita siitä heti asiakaspalvelu@pahkinahoito.fi. Silloin voimme palkata tilallesi jonkun muun kesätöitä tarvitsevan nuoren.

Valinnan jälkeen saat lisätietoja ja toimintaohjeita antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tarvitsemme hakemustietojen lisäksi muita lisätietoja, saat yhteydenottoja sähköpostin lisäksi myös ihan tekstiviestinä.

Tervetuloa kesätöihin

Pähkinähoito Oy
Huoltopäällikkö

    Työnhakijan tiedot: