Kiinteistönhoitaja

  • Uusimaa

Kotisivu Pähkinähoito Oy

Pähkinähoito Oy hakee kokenutta kiinteistöhuoltomiestä sisähuoltotöihin

Pähkinähoito Oy tarjoaa luotettavaa isännöintiä ja kiinteistönhoitoa. Meillä on vankka alan kokemus jo vuodesta 1970 ja toimimme Länsi-Vantaalla.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin pien-, pari-, ja rivitalot kuin suuret kerrostalotkin.
Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme alueen tarpeet tarkasti. Paikallisena yrityksenä meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.
Meillä toimii työlleen omistautunut ammattilaisten joukko, jolla on pitkä kiinteistöjen ja kiinteistöalan historian tuntemus. Jatkuva koulutus ja tiedonhankinta sekä verkostoituminen takaavat parhaan palvelun.

Haluatko liittyä joukkoon?

Työ pitää sisällään kiinteistöteknisiä huoltotöitä, joten odotamme sinulta teknillistä osaamista, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on hyvin itsenäistä mutta tukenasi sinulla on kollegat, isännöitsijät ja laaja yhteistyökumppaniverkosto. Toivomme sinulta alan koulutusta sekä myönteistä suhtautumista erinäisiin jatkokoulutuksiin.
Edellytämme vähintään B- luokan ajokorttia sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Etuna laskemme myös, mikäli suhtaudut positiivisesti tietoteknillisten järjestelmien kehittämiseen.

Miksi meille töihin?

Huoltomiehemme ovat sitoutuneita yrityksemme strategiaan ja visioon. Toimimme yhtenä suurena perheenä, jossa isännöitsijät ovat saman katon alla. Työnteko on jouhevaa, toisinaan hektistä, tuemme ja autamme toisiamme. Käytössämme on laaja työterveyshuolto sekä muita työsuhde-etuja.
Osaamisen kehittämiseksi järjestämme koulutuksia ja panostamme työturvallisuuteen.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä on juuri sinun juttusi, kerro itsestäsi lisää ja jätä työhakemus viimeistään 18.5.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten mikäli et halua missata tilaisuuttasi, jätä hakemuksesi heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Palkka määräytyy työntekijän kokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Toki voit hakemuksessasi esittää palkkatoiveesi.

Täytä lomake ja hae paikkaa. Liitäthän mukaan cv:n.
    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää