Rekry

Pähkinähoito työnantajana

Pähkinähoito Oy on isännöinti ja kiinteistöhoito yritys Länsi-Vantaalla. Olemme osakasyhtiöiden omistama suomalainen yhtiö ja työllistämme tällä hetkellä noin 20 isännöinti-, kiinteistösihteeri- ja kiinteistöhoitaja-alan ammattilaista. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä, ihmisten kanssa ja ihmisille.

Pähkinähoidossa pääset kehittymään ja saat hyvät eväät tuleviin vuosiin. Tarjoamme mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa projekteissa ja hankkia uudenlaista kokemusta sekä mahdollisuuden toimia erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yrityksessämme tärkein voimavara on hyvinvoivat ja tyytyväiset työntekijät. Meillä on todella viihtyisä työyhteisö sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Kesätyöt

HAKEMINEN KESÄTYÖNTEKIJÄKSI                                          

Pähkinähoito Oy on alueen suurin kiinteistöalan toimija. Tavoitteenamme on olla myös paras ja luotettavin. Tarjoamme kesätöiden muodossa myös sinulle mahdollisuutta osallistua toimintaamme.

Työtehtävät

Kesätyöntekijöiden työtehtävät ovat asiakaspalvelutehtäviä ja sisältävät Pähkinähoito Oy:n ulkoaluehuollon piirissä olevien asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöjen ulko-, piha- ja nurmialueiden hoitoa sekä muita, nuorille työntekijöille soveltuvia työtehtäviä. Pääosin työskentelemme Pähkinärinteen alueella. Kesäkaudella kesätyötekijöidemme vastuulla ulkoalueiden huollossa on noin 60 erilaista kiinteistöä.

Mitä haemme

Ennen työsuhteen alkamista sinun tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Työsuojelumääräysten vuoksi emme voi palkata alle 16-vuotiaita nuoria.

Ensimmäiset kesätyöntekijät (3-6 henkeä) haluaisimme palkata jo heti toukokuun alussa tai viimeistään puolivälissä. Pääosa kesätyöntekijöistä aloittaa kesäkuun alussa. Työntekijätarpeemme ulottuu syyskuulle saakka. Pyrimme valitsemaan noin puolet hakijoista aiempien vuosien ”konkareista”.

Normaali työviikko sisältää kolmekymmentä (30) työtuntia.
Maanantaina                           0730 – 1600
Tiistaina                                     0730 – 1600
Keskiviikkona                         0730 – 1600
Torstaina                                   0730 – 1400

Poikkeustapauksissa tai esimerkiksi sääolosuhteiden pakottaessa saatamme pyytää vapaaehtoisia töihin myös perjantaina.           

Muut työnhakuun vaikuttavat seikat

Pähkinähoidossa ymmärrämme, että olet nuori koululainen tai opiskelija. Ehkä tarvitset kesken työjakson muutaman päivän vapaata pääsykokeisiin tai muita tulevaa elämää valmistavia asioita varten. Tarvittaessa joustamme siinä hieman, mutta vastavuoroisesti edellytämme, että kerrot ennalta tiedossasi olevista poissaoloista jo hakemuksessasi, etkä vasta ollessasi töissä kesken kiivainta työrupeamaa. Päivän tai parin poissaolot kesällä eivät ole este työnsaannille. Oletamme myös, että ymmärrät tulevasi vastuulliseen, lakien ja asetusten määrittelemään työsuhteeseen, etkä vain ”kesätöihin”. Työsuhteen velvoitteet koskevat molempia osapuolia samalla tavalla.

Hakeminen kesätöihin

Kesätöiden haku on avoinna 20.1. – 6.3.2022 välisenä aikana.  Määräajan päättymisen jälkeen emme voi enää ottaa hakemuksia vastaan. Mahdollisesta hakuajan jatkosta ilmoitetaan kotisivuillamme erikseen.

Hakiessasi kesätöihin, ole ystävällinen ja toimi seuraavasti:

  1. täytä alla olevan kesätyöntekijöiden hakemuslomakkeen kohdat täydellisesti (myös osoitetiedot postinumeroineen ja postitoimipaikkoineen).  Kirjoita selkeästi. Emme tarvitse ansioluetteloa tms. lisätietoja.
  2. mainitse lisätiedoissa ennalta tiedossasi olevat poissaolot tulevan työsuhteen aikana
  3. laita sähköpostin otsikoksi ”sukunimesi etunimesi kesatyohakemus 2022”
  4. lähetä hakemus sivun alareunassa olevalla ”lähetä” -painikkeella.

saat ensimmäisen vastauksen viestiisi muutaman päivän sisällä, kuitenkin heti, kun hakemuksesi on luettu ja käsitelty

Voit tietysti myös tuoda hakemuksen täytettynä Pähkinähoidon asiakaspalveluun ”Ärrävaaraan”, Koivuvaarankuja 2:een.

Valintatuloksen pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä,

kuitenkin viimeistään 20.3.2022 mennessä. Jos sinut valitaan kesätöihin, mutta saatkin töitä muualta, ole
ystävällinen ja ilmoita siitä heti edellä mainittuun s-postiosoitteeseen. Silloin voimme palkata tilallesi jonkun muun kesätöitä tarvitsevan nuoren.

Töihin valmistautuminen

Jos sinut valitaan töihin, saat samassa ilmoituksessa ohjeet työvaatteiden sovituksesta. Jokaisen kesätöihin valitun on käytävä ilmoitettujen päivien aikana Pähkinähoidon toimistolla, Koivuvaarankuja 2:ssa, sovittamassa itselleen sopivat työvaatteet ja turvakengät. Asusteet tilataan tämän jälkeen kootusti vuokrapalvelusta. Vaatteiden toimitusaika on lyhimmilläänkin noin 4 viikkoa. Ilman suojavaatetusta et voi tehdä töitä.

Edellä mainitun lisäksi kesätöihin valitut saavat postissa tai sähköpostissa työvälineisiin sekä -menetelmiin liittyvän työturvallisuus- sekä työlaiteohjeistuksen. Kyseinen ohje tulee lukea huolella läpi ennen ensimmäistä työpäivää. Koulutuspäivän kuluessa joudut allekirjoittamaan kirjallisen vakuutuksen, että olet ennakkoon lukenut kyseisen asiakirjan. Toimenpide liittyy työturvallisuusmääräyksiin työtehtävien opastuksesta. Tämän postin yhteydessä saatat myös saada lisäinfoa muista, työn aloittamiseen liittyvistä seikoista. Niitä ovat esimerkiksi ohjeet kesätyösetelin hankinnasta.

Ensimmäinen työpäivä

Kesäkuun alussa aloittaville ensimmäinen työ- ja koulutuspäivä alkaa koulujen päättymistä seuraavana maanantaina 6.6.2022 kello 9.00 Pähkinähoidon huoltohallilla. Huoltohalli on vuoden 2021 lopulla muuttanut ja uusi osoite on Pähkinärinteessä, osoitteessa Karhunkierros 6.

Kaikkien kesäkuun alussa tai myöhemmin aloittavien kesätyöntekijöiden on osallistuttava kyseiseen työturvallisuuskoulutuspäivään. Siihen sisältyy käyttökoulutus työtehtävien edellyttämiin koneisiin ja laitteisiin. Tämän lisäksi käydään läpi erilaiset työtavat sekä yleisiä turvallisuusasioita. Päivän kuluessa jaamme myös työvaatetuksen sekä muut turva- ja suojavälineet ja tutustumme tuleviin työalueisiin. Ilman kyseistä koulutusta työtä ei voi tehdä. Ole ajoissa paikalla.

Toukokuussa aloittavien kanssa sovitaan aloitus- ja työturvallisuuskoulutuspäivä erikseen.

Tervetuloa kesätöihin

Pähkinähoito Oy