Rekry

Pähkinähoito työnantajana

Pähkinähoito Oy on isännöinti ja kiinteistöhoito yritys Länsi-Vantaalla. Olemme osakasyhtiöiden omistama suomalainen yhtiö ja työllistämme tällä hetkellä noin 20 isännöinti-, kiinteistösihteeri- ja kiinteistöhoitaja-alan ammattilaista. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä, ihmisten kanssa ja ihmisille.

Pähkinähoidossa pääset kehittymään ja saat hyvät eväät tuleviin vuosiin. Tarjoamme mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa projekteissa ja hankkia uudenlaista kokemusta sekä mahdollisuuden toimia erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yrityksessämme tärkein voimavara on hyvinvoivat ja tyytyväiset työntekijät. Meillä on todella viihtyisä työyhteisö sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Kesätyöt

Kesätöiden hakuaika 1.2. 2021 – 7.3.2021.

HAKU KESÄTYÖNTEKIJÄKSI 2021                                     

Pähkinähoito Oy on alueen suurin kiinteistöalan toimija. Tavoitteenamme on olla myös paras ja luotettavin. Tarjoamme kesätöiden muodossa myös sinulle mahdollisuutta osallistua toimintaamme. Lue alla olevat ohjeet huolella läpi.

 

Työtehtävät

 

Kesätyöntekijöiden työtehtävät ovat asiakaspalvelutehtäviä ja sisältävät Pähkinähoito Oy:n ulkoaluehuollon piirissä olevien asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöjen ulko-, piha- ja nurmialueiden hoitoa sekä muita nuorille työntekijöille soveltuvia työtehtäviä. Pääosin työskentelemme Pähkinärinteessä. Kesäkaudella kesätyötekijöidemme vastuulla ulkoalueiden huollossa on noin 60 erilaista kiinteistöä.

 

Mitä haemme

 

Ennen työsuhteen alkamista sinun tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Työsuojelumääräysten vuoksi emme voi palkata alle 16-vuotiaita nuoria.

 

Ensimmäiset kesätyöntekijät (3-6 henkeä) haluaisimme palkata jo toukokuun alussa tai viimeistään puolivälissä. Pääosa aloittaa 7.6.2021. Työntekijätarpeemme ulottuu kesän kasvukauden mukaan jopa syyskuulle saakka. Töiden jatkuvuuden vuoksi pyrimme valitsemaan noin puolet hakijoista aiempien vuosien ”konkareista”.

 

Normaali työviikko sisältää kolmekymmentä (30) työtuntia.

Maanantaina                     0730 – 1600

Tiistaina                               0730 – 1600

Keskiviikkona                   0730 – 1600

Torstaina                             0730 – 1400

 

Poikkeustapauksissa saatamme pyytää vapaaehtoisia töihin myös perjantaina.

 

Muut työnhakuun vaikuttavat seikat

 

Pähkinähoidossa ymmärrämme, että olet nuori koululainen tai opiskelija. Ehkä tarvitset kesken työjakson muutaman päivän vapaata rippileirille, pääsykokeisiin tai muihin tulevaa elämää varten valmistavia asioita varten. Tarvittaessa joustamme siinä hieman, mutta vastavuoroisesti edellytämme ehdottomasti, että kerrot ennalta tiedossasi olevista poissaoloista jo hakemuksessasi, etkä vasta ollessasi töissä kesken kiivainta työrupeamaa. Päivän tai parin poissaolot kesällä eivät ole este työnsaannille. Oletamme myös, että ymmärrät tulevasi vastuulliseen, lakien ja asetusten määrittelemään työsuhteeseen, etkä vain ”kesätöihin”.

 

Hakeminen kesätöihin

 

Kesätöiden hakuaika on 1.2. – 7.3.2021.  Tarvittaessa määräaikaa voidaan jatkaa, mutta lopullisen määräajan päättymisen jälkeen emme voi enää ottaa hakemuksia vastaan.

 

Hakiessasi kesätöihin, ole ystävällinen ja toimi seuraavasti:

  1. täytä jäljempänä olevan hakemuslomakkeen kohdat täydellisesti (myös osoitetiedot postinumeroineen). Kirjoita selkeästi. Emme tarvitse ansioluetteloa tms. lisätietoja.
  2. mainitse lisätiedoissa mahdolliset tiedossasi olevat poissaolot työsuhteen aikana
  3. saat vastauksen muutaman päivän sisällä, kuitenkin heti, kun hakemuksesi on luettu ja käsitelty

     

Voit tietysti myös tuoda hakemuksen täytettynä toimistomme asiakaspalveluun ”Ärrävaaraan” Koivuvaarankuja 2:een.

 

Valintatuloksen pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille viimeistään 1.4.2021 mennessä. Jos sinut valitaan kesätöihin, mutta saatkin töitä muualta, ole ystävällinen ja ilmoita siitä heti edellä mainittuun s-postiosoitteeseen. Silloin voimme palkata tilallesi jonkun muun.

 

Töihin valmistautuminen

 

Jos sinut valitaan töihin, saat samassa ilmoituksessa tiedon työvaatteiden sovituksesta. Jokaisen kesätöihin valitun on käytävä ilmoitettujen päivien aikana Pähkinähoidon toimistolla, Koivuvaarankuja 2:ssa, sovittamassa itselleen sopivat työvaatteet ja turvakengät. Asusteet tilataan tämän jälkeen kootusti vuokrapalvelusta. Vaatteiden toimitusaika on noin 3 – 4 viikkoa. Ilman suojavaatetusta et voi tehdä töitä.

 

Edellä mainitun lisäksi kesätöihin valitut saavat postissa tai sähköpostissa työvälineisiin sekä -menetelmiin liittyvän työturvallisuus- sekä työlaiteohjeistuksen. Kyseinen ohje tulee lukea huolella läpi ennen ensimmäistä työpäivää. Koulutuspäivän kuluessa joudut allekirjoittamaan kirjallisen vakuutuksen, että olet ennakkoon lukenut kyseisen asiakirjan. Toimenpide liittyy työturvallisuusmääräyksiin työtehtävien opastuksesta. Tämän postin yhteydessä saatat myös saada lisäinfoa muista, työn aloittamiseen liittyvistä seikoista.

 

Ensimmäinen työpäivä

 

Kesäkuun alussa aloittaville ensimmäinen työ- ja koulutuspäivä alkaa maanantaina 7.6.2021 kello 9.00 Pähkinähoidon huoltohallilla. Osoite on Pähkinärinteentie 41. Pähkinärinteen taksiasema on juuri hallin oven edessä, Pähkinänsärkijän varrella.

 

Kaikkien kesäkuun alussa tai myöhemmin aloittavien kesätyöntekijöiden on osallistuttava kyseiseen koulutuspäivään. Koulutuspäivään sisältyy käyttökoulutus työtehtävien edellyttämiin koneisiin ja laitteisiin. Tämän lisäksi käydään läpi erilaiset työtavat sekä yleisiä turvallisuusasioita. Päivän kuluessa jaamme myös työvaatetuksen sekä muut turva- ja suojavälineet. Ilman kyseistä koulutusta työtä ei voi tehdä. Ole ajoissa paikalla.

 

Toukokuussa aloittaville kesätyöntekijöille järjestetään koulutuspäivä aiemmin, erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

 

Tervetuloa kesätöihin

 

Pähkinähoito Oy
    t

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää