Yritys

Pähkinähoito OY vuodesta 1970

Pähkinähoito Oy tarjoaa luotettavaa isännöintiä ja kiinteistönhoitoa. Meillä on vankka alan kokemus jo vuodesta 1970 ja toimimme Länsi-Vantaalla.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin pien-, pari-, ja rivitalot kuin suuret kerrostalotkin.

Taloyhtiönne saa meiltä parhaimman mahdollisen palvelukokonaisuuden, jossa isännöitsijä ja kiinteistönhoitaja tekevät saumatonta yhteistyötä.

Huolehdimme taloyhtiönne hallinnosta, taloudesta ja talon teknisestä elinkaaresta yhdessä ammattilaisten kanssa. Palveluksessamme on luotettava yhteistyöverkosto. Luotettavan yhteistyöverkoston tavoitteena on vahvistaa palveluitamme mm. teknisen isännöinnin osalta ja tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Tekninen isännöinti on meillä ulkoistettu Suomen Tekninen Isännöinti Oy:lle.

Olemme juuri uudistaneet ja lisänneet palveluitamme, jotta saisitte parasta palvelua: helpotamme taloyhtiöiden arkea ja viestintää alan viimeisimpien digitaalisten palveluiden avulla.

Arvot: Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.

Kuuntelemme asiakasta tarkalla korvalla ja toimimme kanssanne tiiviissä yhteistyössä hyvässä hengessä.

Arvot

Asiakas­keskeisyys

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme alueen tarpeet tarkasti. Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.

Ammattitaito

Meillä toimii työlleen omistautunut ammattilaisten joukko, jolla on pitkä kiinteistöjen historian tuntemus. Jatkuva koulutus ja tiedonhankinta sekä verkostoituminen takaavat parhaan palvelun.

Luotettavuus

Huolehdimme taloudesta ja takaamme jatkuvuuden. Toimimme läpinäkyvästi ja luotettavasti asiakasta kuunnellen.

Vastuullisuus

Huolehdimme tilaajavastuulain velvoitteista ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Pidämme työssämme hyvää huolta ympäristöstä ja toimimme alan eettisten sääntöjen mukaan.

Asiakaslupaus

Vastuullisuus on osa jokapäiväistä työtämme. Toimimme aina taloyhtiönne parhaaksi.

Peruspalveluidemme lisäksi kehitämme uusia palveluita helpottamaan asukkaiden arkea ja ongelmien ratkaisua. Toimimme tiimityössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden tietoja yhdistellen. Palveluiden turvaamiseksi kehitämme henkilöstön ammattitaitoa jatkuvasti.

Vahvuutemme on asiakaslähtöinen ajattelu ja vahva osaaminen. Me tunnemme alan tarpeet ja meillä on pitkä historiatieto taloyhtiöistä. Olemme päivittäin tekemisissä isojen urakoiden ja saneerauksien kanssa.

Me haluamme luoda juuri Teidän taloyhtiöllenne sopivat työkalut helpompaan, parempaan ja avoimempaan asumiseen.